UMRE MARS 2022

Oferta ekonomik Nisja: 5 Mars 2022 Kthimi: 16 Mars 2022 MEKKE: 6 netë MEDINE: 4 netë           INFO: Pasaporta me vlefshmëri mbi 8 muaj Vaksina e mengjitit ACWY-135 Certifikata e martesës për ato që udhëtojnë çift Vaksinat e Kovidit 19 (dy dozat)

Read More

UMRE 2022

OFERTA 11 DITË – UMRE 2022 Hoteli ne Mekke Infinity me 5 yje me ushqim mëngjesi dhe darka Hoteli ne Medine Bosporos me 5 yje me ushqim mëngjes dhe darka Udhëtimi me autobus Shkup – Istanbul Ist cidde Medine ist NISJA: 15.01.2022 KTHIMI: 26.01.2022

Read More