from €1.600,00
Book Now

UMRE 2022

SHKUP -> ISTANBUL -> MEDINE
0/5

Duration

11 ditë

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

OFERTA 11 DITË – UMRE 2022

Hoteli ne Mekke Infinity me 5 yje me ushqim mëngjesi dhe darka
Hoteli ne Medine Bosporos me 5 yje me ushqim mëngjes dhe darka
Udhëtimi me autobus Shkup – Istanbul
Ist cidde
Medine ist

NISJA: 15.01.2022
KTHIMI: 26.01.2022

HIGHLIGHTS

  • Bank: HALKBANK
  • Emri: AJAN TRAVEL DOOEL
  • Llogaria bankare: 000270073360630116
  • Adresa: Cvetan Dimov nr.47 - Skopje 1000 RMV
  • SWIFT:

Itinerary

Included/Excluded

  • PASAPORTA ME VLEFSHMËRI MBI 8 MUAJ
  • 2 FOTO ME SFOND TË BARDHË PËRMASA 4X5
  • VAKSINA MENGJITIT ACWY-135
  • VAKSINA KOVID 19
  • CERTIFIKATA E MARTESËS PËR ATO QË UDHËTOJNË ÇIFTA

KOHËZGJATJE

11 DITË

Muaj

Janar

Tour's Location

SHKUP -> ISTANBUL -> MEDINE

FAQs

Si mund të rezervoj?
Rezervimin mund të realizoni nëpërmjet kontakt formës në ofertë ose në zyret tona personalisht.
Afati i rezervimit?
Për të gjitha ofertat, për rezervim aplikohet 10 ditë para nisjës që është paraparë në ofertë.
Si ta realizoj pagesën?
Pagesa është në dy mënyra:
1.Nëpërmjet Bankës ku informacionet bankare i keni në ofertën për ato të cilët nuk jetojnë në Maqedonin e Veriut.
2.Pagesa realizohet në zyret e Ajan Travel (Shkup)
from €1.600,00

Inquiry

You might also like